TEHNOLOGIE

Toate cabinetele noastre dentare sunt dotate cu o camera foto intra-orala, care ii ajuta pe medici sa identifice problemele si sa creasca eficienta tratamentelor. Lentilele acesteia functioneaza similar ochiului uman si permit captarea de imagini explicite si detaliate, care ii ajuta pe pacienti sa inteleaga si sa vizualizeze problemele.Efectuam fotografii, pre si postoperator urmand un anumit protocol, in studioul nostru de fotografie digitala. Aceasta ne permite stabilirea unui diagnostic mai precis precum si planificarea etapelor de tratament.

Precizie la prima vedere-Microscopul dentar

Dentastic detine cel mai performant echipament in endodontia moderna, microscopul Carl Zeiss. Datorita magnificarii si a luminii transmise prin fibra optica la campul operator, este posibila tratarea cu mai multa precizie, in conditii de vizibilitate incomparabil imbunatatite fata de privirea directa.

ApexLocator

Cel mai mare plus cu care vine însoţit acest dispozitiv este posibilitatea de a măsura cu exactitate lungimea canulului unei rădăcini dentare. Având în vedere că principalul criteriu cu ajutorul căruia se determină reuşita unui tratament endodontic este obturarea canalului până la nivelul apexului( vârful ) rădăcinii se poate înţelege cât de mult vine în ajutor un apex finder. Se elimină astfel posibilitatea unui tratament incomplet, care ar putea atrage alte complicaţii.

Acceleratorul de albire Polus de la Beyond

Clinica Dentastic va pune la dispozitie cea mai sigura si eficienta metoda de albire dentara, efectuata intr-o singura sedinta, in cabinetul stomatologic Acceleratorul de Albire beyond Polus ( SUA), cea mai performanta lampa de albire dentara disponibil in lume la ora actuala.

Tehnologia CAD-CAM

Coroane, fatete, fatete no prep sau coroane pe implanturi sunt realizate prin tehnologia CAD CAM pentru a copia forma si textura dintilor naturali.
Cubul de ceramica din care se confectioneaza viitoarele lucrari dentare, este introdus in unitatea de frezare unde în jur de 5 minute va fi transformat într-o “bijuterie” protetica de precizie micronica care se adapteaza perfect pe dintele tratat, toate acestea sub ochii dumneavoastra.

VITA Easyshade®

Easyshade, aparat digital care inregistreaza culoarea dintilor. Determinarea culorii este subiectiva, astfel avem nevoie de aparate digitale de inregistrare a culorii, pentru a elimina eroarea umana, astfel rezultatul final este cel dorit.

SONICFILL

Singurul sistem din lume dedicat exclusiv tratamentului cariilor profunde, transformand materialul dintr-o forma chitoasa in una semilichida. Avantajul este o obturatie (plomba) la cele mai inalte standarde, care respecta morfologia dintelui natural.