Implantul dentar RAPID

Spre deosebire de metoda clasica in care pacientul trebuie sa astepte 6 luni (perioada de vindecare) apoi medicul poate atasa dintele artificial, doctorii din Clinica Dentastic folosesc o noua metoda de implant dentar ce presupune evitarea tuturor acestor inconveniente prin aplicarea unei tehnici ultra-moderne care reprezinta o noutate in Romania,- “DINTI INTR-O ZI”. Avantajul acestei tehnici este reprezentat de factorul psihologic – seara pacientul pleaca cu dintii in gura.

Caz realizat in Clinica Dentastic. ( fa click pe poza de mai sus)

Pacientului I se insereaza implantul dentar fara durere si totodata i se aplica lucrarea dentara, intr-o singura zi (implantare si protezare fixa imediata ). In acest fel, la finalul sedintei, pacientul paraseste clinica cu implant dentar si dinte fics (provizoriu), fiind capabil sa se reintoarca imediat la viata sociala, urmand ca dupa cateva luni sa revina pentru lucrarea definitiva.

Este esențial ca în primele șase-opt săptămâni de la intervenție pacienții să nu consume alimente tari, crocante sau dure. De asemenea, trebuie ca pacientul să respecte toate indicațiile pe care le primește de la medic.

Dentastic este singura clinica din judetul Botosani care foloseste aceasta metoda inovativa de restaurarea  a dintilor lipsa.