CEREC – dinti din portelan, intr-o ora!

Stomatologia digitala – viitorul acum in Clinica Dentastic

Stomatologia digitala – viitorul acum in Clinica Dentastic !In Clinica Dentastic, in premiera in Botosani a fost introdus conceptul de medicina dentara digitala.Tehnologia digitala reprezinta cea mai moderna si precisa metoda de restaurare dentara la nivel mondial, larg raspândita în America înca din 2012. Desi putini medici dentisti din întreaga lume (în jur de 7%) o folosesc, aceasta tehnologie de viitor este disponibila în Clinica Dentastic pentru a le oferi pacientilor nostri cele mai bune rezultate si, foarte important, într-o singura sedinta.Doctorii din Clinica Dentastic pot inlocui amprentarea clasica cu amprentarea optica, proiectarea coroanelor dentare cu ajutorul computerului si frezarea robotizata a acestora direct in cabinet sub ochii pacientului.Având în vedere pecizia si rapiditatea cu care pacientul poate pleca cu o reconstructie dentara de cea mai buna calitate – ceramica dentara frezata 3D – putem spune ca sistemul CEREC nu poate avea rival în reconstructiile coronare integral ceramice.Alege ce e mai bun pentru zambetul tau, alege viitorul, alege Clinica Dentastic.Dentastic today, fantastic tomorrow !

Posted by Clinica Stomatologica Dentastic on 22 Iunie 2017

 

In Clinica Dentastic, in premiera in Botosani a fost introdus conceptul de medicina dentara digitala.
Tehnologia digitala reprezinta cea mai moderna si precisa metoda de restaurare dentara la nivel mondial, larg raspândita în America înca din 2012.

Desi putini medici dentisti din întreaga lume (în jur de 7%) o folosesc, aceasta tehnologie de viitor este disponibila în Clinica Dentastic pentru a le oferi pacientilor nostri cele mai bune rezultate si, foarte important, într-o singura sedinta.

Doctorii din Clinica Dentastic pot inlocui amprentarea clasica cu amprentarea optica, proiectarea coroanelor dentare cu ajutorul computerului si frezarea robotizata a acestora direct in cabinet sub ochii pacientului.

Având în vedere pecizia si rapiditatea cu care pacientul poate pleca cu o reconstructie dentara de cea mai buna calitate – ceramica dentara frezata 3D – putem spune ca sistemul CEREC nu poate avea rival în reconstructiile coronare integral ceramice.

Alege ce e mai bun pentru zambetul tau, alege viitorul, alege Clinica Dentastic.

Dentastic today, fantastic tomorrow !